PostNL

2 vacatures gevonden

Website
NederlandsEnglish

Bedrijfsinformatie

PostNL is met bijna 60.000 medewerkers één van de grootste werkgevers van Nederland. De focus van ons bedrijf ligt op de markt van post, pakketten en e-commerce in Nederland, maar ook in Duitsland, Engeland en Italië. De keuze voor post, pakketten en e-commerce vloeit logisch voort uit onze activiteiten.
 

Er worden steeds meer goederen online besteld en daardoor zien we ons werk in de bezorging van pakketten, nationaal en internationaal, fors toenemen. Post is een belangrijke schakel voor e-commerce, in de vorm van direct marketing of huis-aan-huis reclame. Verder leggen we ons steeds meer toe op het direct ondersteunen van e-commerce, door kant-en-klare webwinkels aan te bieden, of de hele logistiek voor online retailers over te nemen.
 

We zien ons bedrijf dan ook als een onmisbare schakel tussen de fysieke en online wereld. We hebben volop kansen om deze verder te ontwikkelen en daarin mee te groeien, nationaal en internationaal.


Vacatures

service medewerker Logistiek

Servicemedewerker Logistiek Vind jij het gaaf om routes te plannen en kun je razendsnel een oplossing bedenken als er daarbij iets fout gaat? Zonder je goede humeur te verliezen? Uitdagingen Bij de bezorging van 8 miljoen p ...
Plaatsingsdatum 19-04-2019
Standplaats Amsterdam
Opleidingsniveau MBO
Uren 24 - 30

Senior adviseur marketingcommunicatie

Ben je een enthousiaste merk- en marketingcommunicatie professional? Heb je ervaring met geïntegreerde off- en online consumenten communicatie? Wil je met ons de merkstrategie verder vormgeven en prijswinnende campagnes on ...
Plaatsingsdatum 18-02-2019
Standplaats Den Haag
Opleidingsniveau HBO
Uren 37